Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-2

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-2

Ο Μανέ ολοκλήρωσε μία ακόμα τεράστια ανατροπή για την Λίβερπουλ, την στιγμή που η Σίτι είχε κάνει επίσης ανατροπή και θα πήγαινε στο ντέρμπι στο -4. Οι «κόκκινοι» κράτησαν την διαφορά στο +6 με τρελό διπλό στο «Villa Park».

Ακόμα μία συναρπαστική αγωνιστική  για του φίλους των «Reds», ακόμα μία  αγωνιστική που όλα μοιάζουν να οδηγούν στο πολυπόθητο της Premier League.

Η Λίβερπουλ έχανε με 1-0 στο «Villa Park» έως το 87ο λεπτό και κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς  στο 94ο λεπτό του παιχνιδιού.

Μία απίστευτη νίκη με 1-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει και εκείνη την ανατροπή (2-1) κόντρα στην Σάουθάμπτον και ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο «Anfield» την επόμενη αγωνιστική με την διαφορά να έχει πέσει στο -3.

Ακόμα μία ανατροπή και μία τρελή νίκη για τον «Normal One» Γιούργκεν Κλοπ. Μήπως φέτος είναι οι χρονιά τους;

Οι «χωριάτες» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και πήραν από νωρίς προβάδισμα με τον Τρεζεγκέ στο 21ο λεπτό. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Φιρμίνο ως οφ σάιντ στο 30′ μετά την εξέταση του VAR.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε αντιμέτωπη με μία σκληρή άμυνα και σπατάλησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Μέχρι το 87ο λεπτό και ενώ η Σίτι είχε κάνει την ανατροπή κόντρα στην Σάουθάμπτον, όλα έδειχναν πως η Άστον Βίλα θα σπάσει το αήττητο των πρωτοπόρων της Premier League.

Ωστόσο η ψυχή των παικτών του Κλοπ φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε μία ακόμα φοβερή ανατροπή. Αρχικά ο Ρόμπερτσον ισοφάρισε και έπειτα η Λίβερπουλ πήρε θάρρος πιέζοντας ασφυκτικά.

Έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως στο 94′ η σέντρα του Άρνολντ και το κεφάλι του Μανέ λύτρωσαν τους «κόκκινους».

Μία ακόμα ανατροπή, ένα ακόμα γκολ στα τελευταία λεπτά που η Λίβερπουλ έδειξε την άρνησή της να χάσει!

Μάντσεστερ Σίτι – Σάουθάμπτον 2-1

Οι φιλοξενούμενοι «ξέραναν» την Σίτι με το γκολ του Γουόρντ – Πράουζ στο 13ο λεπτό. Μπορεί να βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού, όμως κατάφεραν να παίξουν στα ίσα την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα,  η οποία καιγόταν για το τρίποντο, γνωρίζοντας φυσικά πως την ίδια ώρα η Λίβερπουλ χάνει από την Άστον Βίλα.

Οι «Πολίτες» είχαν σαφέστατα την υπεροχή, ωστόσο μέχρι το 70′ δεν είχαν βρει δίχτυα. Τότε ο Αγκουέρο ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε μεγάλη ανάσα ψυχολογίας στην  Σίτι.

Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 86′ όταν ο Γουόκερ σκόραρε για το 2-1 και έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο. Η χαρά της Μάντσεστερ Σίτι για την μείωση της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα κράτησε λίγο, καθώς ο Μανέ  την διατήρησε στο  +6, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο «Anfield».

Τα  αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Premier League:

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
(45’ Κινγκ)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
(21’ Τρεζεγκέ / 87’ Ρόμπερτσον, 90’+4’ Μανέ)

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 2-1

(70’ Αγουέρο, 87’ Γουόκερ / 13’ 13’ Γουόρντ-Πρόους)

Άρσεναλ – Γουλβς 1-1

(21’ Ομπαμεγιάνγκ / 76’ Χιμένεθ)

Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ 2-3

(73’ Μπαλμπουενα, 90’ Σνόντγκρας / 16’ Κλαρκ, 22’ Φερνάντες, 51’ Σέλβι)

Μπράιτον – Νόριτς 2-0

(68’ Τροσάρ, 84’ Ντάφι)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-0

(17’, 43’ Λούντστραμ, 44’ Φλεκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ