Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 0-2

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση της Λέστερ που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην φετινή Premier League. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Πάλας και έφυγε με το «διπλό» από το Λονδίνο.

Μία ακόμα τρομερή εμφάνιση της Λέστερ που συνεχίζει να κάνει την απόλυτη έκπληξη φέτος και βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League με 23 βαθμούς, δύο πίσω από την Σίτι και οκτώ πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς παρέδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα ποδοσφαίρου, με θύμα της την Κρίσταλ Πάλας της οποίας και επικράτησε με 2-0 στο Λονδίνο.

Ο Σουγιουντσού άνοιξε το σκορ στο 57′, για να «κλειδώσει» το τρίποντο ο Βάρντι στο 88ο λεπτό.

Οι «Αλεπούδες»  πέτυχαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους και 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Η «φονική» επιθετική μηχανή της Λέστερ δεν σταματά να «πυροβολεί». Μετά τα εννέα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Σάουθάμπτον, σήμερα με τα δύο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έφτασε τα 19 γκολ σε έξι αγώνες.

Η παρέα του Τζέιμι Βάρντι έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 27 γκολ (πρώτη η Σίτι με 34), ενώ έχει βρει την κατάλληλη χημεία στην αμυντική της γραμμή, έχοντας δεχτεί τα λιγότερα γκολ (μαζί με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), οκτώ στον αριθμό.

Η Λέστερ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια του, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες (14 στο σύνολο, επτά εντός εστίας).

Ο Τουρκός αμυντικός σκόραρε με όμορφη κεφαλιά στο 57′ γράφοντας το 0-1, έπειτα από «γλυκιά» εκτέλεση κόρνερ του Μάντισον.

Ωστόσο το δεύτερο γκολ των Αλεπούδων είναι σεμιναριακού επιπέδου.

Με έξι πάσες η μπάλα μεταφέρθηκε στην αριστερή πλευρά των γηπεδούχων και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασε στον Βάρντι, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Γκουΐτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ