Μάντσεστερ Σίτι- Μπόρνμουθ 4-0

Μάντσεστερ Σίτι- Μπόρνμουθ 4-0

Η ασταμάτητη φέτος Μάντεστερ Σίτι επιβλήθηκε 4-0 εντός έδρας της Μπόρνμουθ, κι έφτασε τις 17 σερί νίκες! Τι έγινε στα υπόλοιπα ματς της 19ης αγωνιστικής.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε του… κεφαλιού του, σκοράροντας δις για πρώτη φορά στην καριέρα του με κεφαλιά κι έφτασε (κι ύστερα ξεπέρασε) τα 100 γκολ στο Etihad. Σκόραραν επίσης και οι Στέρλινγκ και Ντανίλο κι έτσι η Μάντσεστερ Σίτι σε μια αναμέτρηση… τυπική διαδικασία, επικράτησε της Μπόρνμουθ εντός έδρας με το εμφατικό 4-0, έφτασε τις 17 σερί νίκες (18 σύνολο) στην Premier League κι έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που σκοράρει 100 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος. (Ρεκόρ που ανήκει στην Λίβερπουλ του 1982 που είχε πετύχει 106).

Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι τυπικοί. Σήμερα το πρόγραμμα έλεγε 15:00 ματς (ώρα Αγγλίας). Έπρεπε λοιπόν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Μπόρνμουθ για να δώσουν συνέχεια στις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις ε, και το έκαναν!

Στο 27′ άνοιξε το σκορ ο Σέρχιο Αγκουέρο μετά την ασίστ του Φερναντίνιο. Στο 53ο λεπτό ο Στέρλινγκ ήταν αυτό που έβαλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την ασίστ του Αργεντινού, ο οποίος σκόραρε ξανά στο 79′ για το 3-0, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Ντανίλο στο 85ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ