Χειρουργείται σήμερα ο Αντρέ Γκόμεζ

Χειρουργείται σήμερα ο Αντρέ Γκόμεζ

Μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό από τον Σον, ο Αντρέ Γκόμεζ θα χειρουργηθεί σήμερα στον αστράγαλο. «Ράκος» ο Νοτιοκορεάτης.

Ανατριχιαστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Goodison Park» το βράδυ της Κυριακής με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμεζ από τον Σον. Ο 26χρονος Πορτογάλος διεθνής μέσος της Έβερτον, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λίβερπουλ.

«Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αντρέ και την οικογένειά του», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στους δημοσιογράφους. «Ως ομάδα πρέπει να μείνουμε κοντά του. Είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ο Αντρέ θα γίνει πιο δυνατός ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί, ένας εκπληκτικός επαγγελματίας» συμπλήρωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Όσο για τον Σον που προκάλεσε τον τραυματισμό του Πορτογάλου και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, το σοκ ήταν τεράστιο με τα ΜΜΕ από το Νησί να αναφέρουν πως στα αποδυτήρια ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να πιστέψει τη ζημιά που προκάλεσε στον συνάδελφό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ