Σωκράτης: «Δεν είναι τόσο σημαντικό το ποιος θα είναι αρχηγός»

Σωκράτης: «Δεν είναι τόσο σημαντικό το ποιος θα είναι αρχηγός»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λέστερ (9/11, 19:30), σχολιάζοντας και το σίριαλ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Λέστερ στο «King Power», για την 12η αγωνιστική της Premier League, με τον Ουνάι Έμερι να βρίσκεται σε καθεστώς πίεσης και τους «κανονιέρηδες» να «καίγονται» για τη νίκη.

Παράλληλα καλά κρατεί το σίριαλ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τις τελευταίες εξελίξεις να θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να το αφαιρεί από τον Γκρανίτ Τσάκα και να το δίνει στον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στην ομάδα, κάνοντας και το σχόλιό του και για την δύσκολη αναμέτρηση με τις «αλεπούδες» εκτός έδρας.

Η Άρσεναλ έχει χάσει έδαφος στη μάχη της τετράδας, μετρώντας μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

«Για μένα είναι πιο σημαντικό να σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ, να κάνει δηλαδή τη δουλειά του στο γήπεδο. Η αρχηγεία ή το ποιος έχει το περιβραχιόνιο δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό.

Είναι σημαντικό να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε σαν οικογένεια. Το ποιος έχει το περιβραχιόνιο στον αγωνιστικό χώρο είναι το τελευταίο πράγμα.

Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Φυσικά έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και αν δούμε την περσινή σεζόν, ήμασταν και εμείς εκεί, όμως στα τελευταία πέντε ή επτά παιχνίδια αν θυμάμαι καλά δεν κερδίσαμε κανένα».

Τέλος ο Έλληνας στόπερ πρόσθεσε: «Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν έξι-επτά βαθμούς πίσω μας και στο τέλος πέρασαν μπροστά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια όλο το χρόνο, όχι μόνο ένα μήνα.

Η Λέστερ διανύει καλή περίοδο, είναι μια πεινασμένη ομάδα. Φαίνεται αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να τους κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ