Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ πέρσι ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει»

Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ πέρσι ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει»

Ως τη δυσκολότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή οι «κόκκινοι» είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Το εγκώμιο της Λίβερπουλ έπλεξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση των «κόκκινων» με τη Μάντσεστερ Σίτι (10/11, 18:30).

Την Κυριακή θα κριθεί αν η Λίβερπουλ πάει στο +9, αν η διαφορά μείνει στους τρεις βαθμούς ή αν η Σίτι μείωσει στους 3 και μπει ξανά γερά στο κόλπο του τίτλου.

Ο Γκουαρδιόλα λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε πως η περσινή Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του, ενώ τη χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Για μένα ως προπονητή, την περασμένη σεζόν που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε αυτό το παιχνίδι».

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του Έντερσον και τον Κλαούντιο Μπράβο που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στο κυριακάτικο ματς:

«Ο Κλαούντιο Μπράβο είναι ένα εξαιρετικό παιδί και θα κληθεί να πάρει τη θέση του Έντερσον κάτω από τα γκολπόστ, στη μάχη μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης της βαθμολογίας της Premier League. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για ένα ματς τέτοιου επιπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ