Νόριτς – Γουότφορντ 0-2

Νόριτς – Γουότφορντ 0-2

Η Γουότφορντ με πρωταγωνιστή τον Ντεουλοφέου πήρε την πρώτη της νίκη στο... ντέρμπι των ουραγών και ανέβηκε στην προτελευταία θέση της Premier League.

Υπάρχει ζωή για τη Γουότφορντ; Το σίγουρο είναι πως ακόμα υπάρχει… σφυγμός. Πέρασε 11 παιχνίδια χωρίς νίκη, αναζητούσε το πρώτο της τρίποντο και κατάφερε να το βρει στην έδρα της Νόριτς.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζεράρντ Ντεουλοφέου, η Γουότφορντ επικράτησε με 2-0, με τον Ισπανό να είναι ο σκόρερ του πρώτου γκολ και να σερβίρει το δεύτερο.

Στο ντέρμπι των ουραγών, η ομάδα του Κίκε Φλόρες κατάφερε να προηγηθεί με το ξεκίνημα. Μόλις στο 2΄ο Ντεουλοφέου πήρε την μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής, έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η Νόριτς πίεσε, έψαξε την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει, με τη Γουότφορντ να καθαρίζει την κατάσταση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Ντεουλοφέου αυτή τη φορά… σέρβιρε, για να έρθει ο Γκρέι και να σημειώσει το τελικό 0-2, που φέρνει την Γουότφορντ στην προτελευταία θέση και στέλνει στην τελευταία τη Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ