Σαλάχ: «Ακόμη και να κερδίσουμε τη Σίτι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε»

Σαλάχ: «Ακόμη και να κερδίσουμε τη Σίτι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε»

Πολύ νωρίς για να κριθεί ο πρωταθλητής στην Αγγλία θεωρεί πως είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ακόμα και αν η Λίβερπουλ καταφέρει να κερδίσει το κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τη διαφωνία του με όσους υποστηρίζουν πως με νίκη κόντρα στη Σίτι, η Λίβερπουλ γίνεται το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, ο Αιγύπτιος θέλησε να βάλει φρένο στις… ενθουσιώδεις φωνές που κάνουν λόγο για στέψη των «ρεντς» από τον Νοέμβριο, τονίζοντας πως ακόμα και αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει το κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στους «πολίτες», το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμα δρόμο.

«Το ίδιο λέγανε και πέρυσι τον Δεκέμβριο όταν ήμασταν έξι ή επτά βαθμούς μπροστά και τόνιζαν πως ο τίτλος έχει τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει και αν περάσεις μια κακή περίοδο μπορείς να βρεθείς με πρόβλημα ξανά.

Ακόμα και να κερδίσουμε, έχει ακόμα πολύ δρόμο. Είμαστε μόλις στον Νοέμβριο και είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο στην Premier League», ανέφερε ο Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ