Παραμένει στο «τιμόνι» της Άρσεναλ ο Έμερι

Παραμένει στο «τιμόνι» της Άρσεναλ ο Έμερι

Παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, οι διοικούντες της Άρσεναλ δεν σκέφτονται ακόμη την απομάκρυνση του Ισπανού από τον πάγκο.

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο θα συνεχίσει να πορεύεται η Άρσεναλ μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και την κάκιστη περίοδο που διανύει η ομάδα, στο Λονδίνο δεν σκέφτονται για την ώρα κάποια αλλαγή στη θέση της τεχνικής ηγεσίας.

Το τελευταίο διάστημα οι φωνές που ζητούσαν την απομάκρυνση του Ισπανού από το σύλλογο είχαν πολλαπλασιαστεί, με αποκορύφωμα την ήττα από τη Λέστερ που προκάλεσε την έκρηξη πολλών οπαδών των Λονδρέζων.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ του The Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, η διοίκηση της Άρσεναλ επιμένει να στηρίζει τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης και μάλιστα έχει πάρει την απόφαση να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, θα κριθεί συνολικά το έργο του στο σύλλογο και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι ανάλογες κινήσεις. Για την ώρα, όμως, ο Έμερι μπορεί να νιώθει ασφαλής όσον αφορά τη θέση του στο πάγκο, καθώς δεν έχει τεθεί ακόμη θέμα απόλυσής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ