Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο» (vid)

«Μέλι» έσταξε για τη Λίβερπουλ ο Καταλανός τεχνικός, υποστηρίζοντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους «ρεντς», ο Πεπ Γκουαρδιόλα έσπευσε να αποθεώσει τους αντιπάλους του, τονίζοντας πως πρόκειται για την πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο: Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δυναμική του «Άνφιλντ», το οποίο χαρακτήρισε  ως μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

«Ως προπονητής, αυτό που καταφέραμε πέρυσι ήταν τεράστιο επίτευγμα δεδομένης της κόντρας που είχαμε και της αντοχής της διεκδικήτριας ομάδας. Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο! Είναι εξαιρετικό σύνολο. Μιλάει η ιστορία από μόνη της.

Με απασχολεί περισσότερο η ποιότητα της ομάδας που έχουν, των παικτών που έχουν και του προπονητή τους, σε αντίθεση με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο “Άνφιλντ”. Είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη για να παίξει κανείς εκεί…» ήταν τα λόγια του Πεπ στο SkySports.

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1193444114190262274

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ