Γλιτώνει την τιμωρία ο Γκουαρδιόλα

Γλιτώνει την τιμωρία ο Γκουαρδιόλα

Καμία τιμωρία δεν θα επιβληθεί στον Πεπ Γκουαρδιόλα, παρά την... ειρωνική του χειραψία με τους διαιτητές στο τέλος της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ πήρε με εμφατικό τρόπο τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά με τη βασική της αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος (+9).

Παρόλα αυτά, οι «πολίτες» είχαν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του Όλιβερ, καθώς θεωρούν πως ο Άγγλος… έκλεισε τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι που θα μπορούσαν να είχαν καταλογιστεί υπέρ τους.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατευθύνθηκε προς το μέρος των ρέφερι και τους ευχαρίστησε με… εμφανώς ειρωνικό τρόπο, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του.

Πάντως, ο Καταλανός φαίνεται πως δεν θα κληθεί σε απολογία για τη συγκεκριμένη ενέργεια και κατά συνέπεια δεν θα του επιβληθεί κάποια ποινή από την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία στο παρελθόν έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά της πάνω σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ