Σίτι: Η ήττα από τη Λίβερπουλ φέρνει επενδύσεις

Σίτι: Η ήττα από τη Λίβερπουλ φέρνει επενδύσεις

Η ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Σίτι θα διαθέσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφική ενίσχυση. Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Premier League μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι και την απόσπαση της στους 8 βαθμούς. Ωστόσο, οι πρωταθλητές δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα σκήπτρα στους διαδόχους τους.

Σύμφωνα με την Sportsmail, η ιδιοκτησία της Σίτι έχει αποφασίσει να δαπανήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ. Πρόκειται για ένα ιλιγγιώδες ποσό που θα το διαχειριστεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για να φέρει στο Μάντσεστερ τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Γκουαρδιόλα αναζητά τον αντικαταστάτη του Βενσάν Κομπανί για την άμυνα, διότι θεωρεί ότι ο αρχηγός έχει κάνει τον κύκλο του. Επιπλέον, η παραμονή των Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίντ Σίλβα θεωρείται αμφίβολη μετά το καλοκαίρι και θα χρειαστεί να αναπληρωθούν τα κενά τους.

Από την άλλη, η εναπόθεση του μπάτζετ στην κρίση του Γκουαρδιόλα, σημαίνει ότι ο Καταλανός προπονητής θα συνεχίσει στη Σίτι. «Πηγές» από το περιβάλλον του Γκουαρδιόλα ανέφεραν στην Sportsmail ότι ο Πεπ θα τιμήσει το συμβόλαιο του,  που διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2021…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ