Αγριο κράξιμο σε Ρομπέρτο: «Δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα» (vids)

Αγριο κράξιμο σε Ρομπέρτο: «Δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα» (vids)

Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού δέχεται έντονη κριτική στην Μεγάλη Βρετανία για τις απογοητευτικές εμφανίσεις του με τα χρώματα της Γουέστ Χαμ – Ψάχνουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν οι Λονδρέζοι, δεδομένη η αποχώρησή του τον Ιανουάριο.

Τα χρόνια της δόξας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον Ρομπέρτο, με τον Ισπανό πορτιέρο να δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Ο Ιβηρας τερματοφύλακας μπορεί να λατρεύτηκε σαν… Θεός την τριετία (2013-2016) που φόρεσε τα ερυθρόλευκα γάντια, αλλά στην Μεγάλη Βρετανία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον 33χρονο γκολκίπερ. Ο έμπειρος άσος δέχεται έντονη κριτική από τον Τύπο, τους οπαδούς, τους παράγοντες και τους πρώην παίκτες της Γουέστ Χαμ, με τον θρύλο της λονδρέζικης ομάδας, Φιλ Παρκς, να αμφιβάλλει ακόμα και για το αν ο Ρομπέρτο είναι τερματοφύλακας!

«Δεν μοιάζει καν με γκολκίπερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παρκς και πρόσθεσε: «Όταν τον είδα στο ματς με την Όξφορντ, κόντρα στην οποία δέχθηκε τέσσερα γκολ, είπα σε έναν φίλο ότι μπορεί να έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην… βουτάει για τη μπάλα». Υποτιμητικές δηλώσεις από τον θρυλικό άσο της Γουέστ Χαμ, που δείχνουν την απαξίωση που γνωρίζει ο Ισπανός πορτιέρο στο Νησί.

Την ίδια ώρα τα Μέσα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ έχουν απογοητευτεί με τον Ρομπέρτο και τον Ιανουάριο αναμένεται να παραχωρηθεί είτε ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή, καθώς δεν έχει μέλλον στα «σφυριά».

«Ο Ρομπέρτο δεν είναι που περίμεναν στην Γουέστ Χαμ όταν τον αγόραζαν το περασμένο καλοκαίρι από την Εσπανιόλ και η βρετανική ομάδα τον Ιανουάριο θα τον αντικαταστήσει. Οι εμφανίσεις του είναι απογοητευτικές και έχει δεχθεί 16 γκολ σε 8 παιχνίδια! Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο 33χρονος εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαραγόσα, Μπενφίκα, Εσπανιόλ και Μάλαγα. Τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του τις έκανε με την ερυθρόλευκη φανέλα, με την οποία είχε 117 εμφανίσεις. Συνολικά έχει παίξει σε 337 παιχνίδια, έχοντας πάνω από 30.000 λεπτά στο ενεργητικό του.

Δείτε τις εμφανίσεις του Ρομπέρτο απέναντι σε Μπέρνλι και Νιούκαστλ και θα καταλάβετε γιατί οι Αγγλοι είναι έξαλλοι με τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ