Τότεναμ: Παρελθόν ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Τότεναμ: Παρελθόν ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λιβί ανακοίνωσε την αποπομπή του Μαουρίτσιο Ποκετίνο από την τεχνική ηγεσία, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τότεναμ, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Champions League. Η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εξαιτίας της κακής εικόνας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ποκετίνο:

«Είμαστε στη, εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να κάνουμε αυτή την αλλαγή και δεν είναι μία απόφαση που το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε εύκολα ή χωρίς δισταγμούς. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα μας στην λήξη της προηγούμενης σεζόν και στην έναρξη της φετινής είναι πολύ απογοητευτικά. Επαφίεται στο ΔΣ να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις και αυτή είναι πολύ πιο δύσκολη από κάθε άλλη, εξαιτίας των αξιομνημόνευτων στιγμών που ζήσαμε με τον Μαουρίτσιο. Αλλά οφείλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του κλαμπ.

Ο Μαουρίτσιο και οι συνεργάτες του θα είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Έχω απεριόριστο θαυμασμό για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις δύσκολες καταστάσεις μακριά από την έδρα μας, το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να μπούμε στο νέο γήπεδο μας. Με τη θέρμη και τη θετική σκέψη που μας έφεραν. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεισφορά τους. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ. Έχουμε ένα ρόστερ με ταλέντο. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να το… επαναφορτίσουμε και να προσφέρουμε μία καλή σεζόν στους οπαδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ