Μπίλιτς : Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους

Μπίλιτς : Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους

Ο Σλάβεν Μπίλιτς αποχώρησε από την Γουέστ Χαμ πριν μερικές βδομάδες, ομως από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να επιστρέψει στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Ο Σλαβεν Μπίλιτς μπορεί να έφυγε πριν λίγο καιρό από την Γουέστ Χαμ, αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα στο τιμόνι άλλης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κροάτης τεχνικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως έχει προτάσεις και από την Αγγλία, αλλά και από το εξωτερικό, όμως προς το παρόν θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να δηλώνει πως προτιμάει να παραμείνει στο Νησί.

«Εχω λάβει τηλεφωνήματα και από την Αγγλία και από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή αξιολογώ τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου, ενώ παράλληλα ξεκουράζομαι. Είμαι σε αυτή τη δουλειά τα τελευταία 12 χρόνια χωρίς διάλειμμα και χρειαζόμουν μία ανάπαυλα. Απολαμβάνω το χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου», είπε αρχικά ο Κροάτης και συνέχισε:

«Ξέρω τη θέση μου στον χάρτη των προπονητών και καταλαβαίνω ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένω λίγο. Μου λείπει η δουλειά λίγο, επειδή το ποδόσφαιρο κυλάει στις φλέβες μου, αλλά χρειάζομαι και ξεκούραση. Θα προτιμούσα να μείνω στην Αγγλία, αφού δεν αισθάνομαι ξένος εδώ. Αυτό θα εξαρτηθεί όμως από την ομάδα και το πλάνο που θα μου προτείνουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος Κροάτης είναι υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι και της Μίντλεσμπρο, μετά την απομάκρυνση του Πολ Κλέμεντ και του Γκάρι Μονκ αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ