Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δεν θέλει να αφήσει τον Ρομέρο να φύγει ο Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δεν θέλει να αφήσει τον Ρομέρο να φύγει ο Μουρίνιο

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλει να αφήσει τον τερματοφύλακά του, Σέρχιο Ρομέρο να φύγει τον Γενάρη.

Ο Σέρχιο Ρομέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ανησυχεί μήπως δεν βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ρομέρο τα τελευταία χρόνια είναι ο βασικός πορτιέρο της αλμπισελέστε.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ήλπιζε ότι η Γιουνάιτεντ θα τον άφηνε να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι. Αυτό, διότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο να φορέσει γάντια βασικού τη στιγμή που υπάρχει ο Νταβίντ Ντε Χέα. Και για να είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού πρέπει να έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια.

Ωστόσο, ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων, Ζοσέ Μουρίνιο είναι κάθετος σε αυτό το ενδεχόμενο, σύμφωνα με τη Sun. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να χάσει έναν έμπειρο τερματοφύλακα τη στιγμή που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Premier League και στη φάση των 16 του Champions League. Μένει να δούμε πλέον, εάν ο Ρομέρο θα πιέσει να φύγει δανεικός από τον άλλο μήνα ή θα διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ