Σόλσκιερ: «Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο»

Σόλσκιερ: «Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νορβηγός τεχνικός.

Καμία ανησυχία για το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Παρά το γεγονός πως η αγωνιστική εικόνα των «κόκκινων διάβολων» συνεχίζει να προβληματίζει, ο Νορβηγός φαίνεται πως παραμένει ήρεμος σχετικά με την παρουσία του στο σύλλογο.

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας δεν φάνηκε να ανησυχεί για τον…. ελεύθερο πλέον Ποκετίνο, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει στους «κόκκινους διάβολους».

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον Μουρίνιο: «Καταρχάς να πω ότι είναι πολύ καλό που επέστρεψε ο Ζοζέ. Ειδικά για εσάς παιδιά και ίσως για εμένα»

Για τον Ποτσετίνο: «Είναι πάντα στενάχωρο να χάνει κάποιος συνάδελφος – και καλός άνθρωπος μάλιστα – τη δουλειά του πριν από τα Χριστούγεννα, του εύχομαι τα καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να εκπλήσσεσαι ή να σοκάρεσαι. (σ.σ για το αν εξεπλάγη που απολύθηκε όντας 14η στο πρωτάθλημα) Εγώ απλά έχω επικεντρωθεί σε εμάς.

Για το αν ανησυχεί για τη δουλειά του: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Είτε είσαι σε ομάδα, είτε όχι, είσαι προπονητής. Οπότε, δεν έχει σημασία τι γίνεται έξω από εδώ. Επικεντρώνομαι στην ομάδα και κοιτάζω να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Προφανώς και μιλάω με τον Εντ (Γούντγουορντ – εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ) και με τους ιδιοκτήτες όλη την ώρα για το πως θα εξελιχθεί η ομάδα και αυτό δεν αλλάζει όταν άλλες ομάδες αντικαθιστούν τους προπονητές τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ