Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-2

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-2

Η Λίβερπουλ δεν έπαιξε καλά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά πήρε αυτό που ήθελε: Τη νίκη! Και η διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι αυξήθηκε στους 12 βαθμούς, με τους «πολίτες» να παίζουν σε λίγη ώρα κόντρα στην Τσέλσι. Δείτε τι έγινε στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Ούτε στη χειρότερή της μέρα δεν αφήνει βαθμούς αυτή η ομάδα, με τη Λίβερπουλ να προκαλεί συνεχόμενα… εγκεφαλικά στους haters της!

Το… τρένο πρωταθλητισμού των «κόκκινων» συνεχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και ούτε η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να το σταματήσει, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να επικρατούν τελικά με 2-1 εκτός έδρας.

Πραγματικά η φετινή Λίβερπουλ δεν σταματά πουθενά και σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρία!

Στο πρώτο 45λεπτο η Κρίσταλ Πάλας πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλό της, με τον Αγιού να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ στο 43′ το γκολ του Τόμκινς ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR για επιθετικό φάουλ στον Ντέγιαν Λόβρεν.

Στο 49′ έγινε το 1-0 για τη Λίβερπουλ, με τον Μανέ να κάνει σουτ από το ύψος του πέναλτι, τον Γουάιτα να αποκρούει την μπάλα να βρίσκει στα δύο κάθετα δοκάρια και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα. Η απάντηση από την Πάλας ήρθε στο 82′, με τον Ζαχά να ισοφαρίζει με ωραίο διαγώνιο σουτ, αλλά οι «reds» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα ακόμα.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 85′, η μπάλα στρώθηκε στον Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά από φάση διαρκείας και ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε για το τελικό 2-1.

Η Άρσεναλ, στο άλλο ματς της αγωνιστικής, γλίτωσε την ήττα από τη Σαουθάμπτον και με γκολ στο 96′ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Εμιρέιτς». Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν στο 8′ με τον Ινγκς, αλλά ο Λακαζέτ δέκα λεπτά αργότερα είχε την απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Πάλας πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Γουάρντ-Πρόους στο 71′, αλλά ο Λακαζέτ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 96′ έδωσε τον βαθμό στους «κανονιέρηδες».

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της της Μπράιτον και πλέον είναι μόνη δεύτερη με 29 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η Έβερτον ηττήθηκε στην έδρα της με 2-0 από τη Νόριτς και έμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ Μπέρνλι και Γουλβς νίκησαν εκτός έδρας τις Γουότφορντ και Μπόρνμουθ με 3-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ