Αγριο κράξιμο σε Ρομπέρτο: «Ο χειρότερος τερματοφύλακας στην Πρέμιερ Λιγκ – Διώξτε τον!»

Αγριο κράξιμο σε Ρομπέρτο: «Ο χειρότερος τερματοφύλακας στην Πρέμιερ Λιγκ – Διώξτε τον!»

Τα… πυρά των οπαδών της Γουέστ Χαμ, αλλά και του βρετανικού Τύπου συγκέντρωσε ο Ρομπέρτο, μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-2 – Στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει «φάει» 15 γκολ, ενώ στα τελευταία τρία ματς έχει δεχθεί από 3 γκολ.

Η Τότεναμ στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της έφυγε με το διπλό από το Λονδίνο, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με 3-2, για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Πετεινών στο πρωτάθλημα μετά από 11 μήνες, αλλά και η 4η ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια για τους γηπεδούχους του Μανουέλ Πελεγκρίνι, οι οποίοι έχουν να γευτούν τη χαρά του τριπόντου από τις 22/9 και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0).

Σε εκείνο το ματς ήταν βασικός ο Φαμπιάνσκι, ο οποίος στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Μπόρνμουθ τραυματίστηκε σοβαρά στον γοφό και έγινε αλλαγή, με τον Ρομπέρτο να μπαίνει στη θέση του. Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί βασικός στα τελευταία 7 παιχνίδια, στα οποία η Γουέστ Χαμ δεν έχει πάρει νίκη, αλλά έχει μόνο δύο ισοπαλίες! Ο Ιβηρας τερματοφύλακας δέχεται τα πυρά των οπαδών της βρετανικής ομάδας για τις κάκιστες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Λούκας Φαμπιάνσκι και μαζί με τον αγγλικό Τύπο θεωρούν υπεύθυνο τον Ρομπέρτο για την τραγική πορεία της Γουέστ Χαμ.

Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα του Ρομπέρτο είναι απογοητευτικά. Σε 7 παιχνίδι έχει δεχθεί 15 γκολ, ενώ στα τρία τελευταία με Νιούκαστλ, Μπέρνλι και Τότεναμ έχει δεχθεί από 3 γκολ. Μια επίδοση, που όπως είναι λογικό, τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Μετά τη σημερινή ήττα από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, ο Ρομπέρτο ήταν ο πρώτος που «έκραξαν» οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, αλλά και ο βρετανικός Τύπος στις αναλύσεις του. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δέχεται πολύ έντονη κριτική και μάλιστα αρκετοί οπαδοί των «σφυριών», τόσο μέσω των social media όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ζητούσαν να μην ξαναπαίξει ο Ισπανός πορτιέρο. Χαρακτηριστικό της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται ο έμπειρος γκολκίπερ είναι ότι τα βρετανικά ΜΜΕ τον χαρακτηρίζουν ως καταστροφικό!

«Ο χειρότερος τερματοφύλακας που έχω δει. Εχει κάνει τουλάχιστον πέντε μεγάλα λάθη στη φετινή σεζόν», ήταν ένα από τα μηνύματα στα social media, ένας άλλος οπαδός της Γουέστ Χαμ πρόσθεσε: «Μπορεί κανείς να σκεφτεί έναν χειρότερο τερματοφύλακα στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ρομπέρτο;», για να δεχθεί την απάντηση: «Όχι μόνο δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον τερματοφύλακα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι ο χειρότερος πορτιέρο που έχω δει σε όλες τις κατηγορίες».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρομπέρτο ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Τότεναμ, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον Πελεγκρίνι για τη θέση του τερματοφύλακα και συγκεκριμένα ζητούσαν από τον έμπειρο τεχνικό να σχολιάσει την σημερινή εμφάνιση του Ισπανού, αλλά και το μέλλον του. Ένα μέλλον, που είναι δυσοίωνο, καθώς στο Νησί θεωρούν δεδομένη την απόκτηση τερματοφύλακα από την Γουέστ Χαμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και την παραχώρηση του Ρομπέρτο.

Δείτε τα γκολ που δέχθηκε στο σημερινό παιχνίδι:

https://www.youtube.com/watch?v=ropgDAi-0Fs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ