Χάνει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Αγκουέρο

Χάνει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Αγκουέρο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν θα δώσει το παρών στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο θα μείνει στα pits μερικές εβδομάδες και θα απουσιάσει ακόμη και από το ντέρμπι της πόλης με τη Γιουνάιτεντ (7/12).

Ο Καταλανός κόουτς μίλησε για τον Αργεντινό, ο οποίος ξεκίνησε στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι στην εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Τσέλσι και παραδέχτηκε ότι ο μυικός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί θα τον αφήσει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες

Μάλιστα ο Γκουαρντίολα τόνισε ότι τη θέση του θα πάρει ο Γκαμπριέλ Χεσούς, ο οποίος ήταν κι αυτός που τον αντικατέστησε στο ματς με τους μπλε στο 77ο λεπτό του ντέρμπι.

Πέρα από το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ ο Αργεντινός στράικερ θ’ απουσιάσει και από τα ματς με Σαχτάρ (26/11, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, Νιούκαστλ (30/11, 14:30), Μπέρνλι (3/12, 22:15) για τη 14η και τη 15η αγωνιστική της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ