Άρσεναλ : Φεύγει ο Σάντσες, έρχεται ο Ντράξλερ

Άρσεναλ : Φεύγει ο Σάντσες, έρχεται ο Ντράξλερ

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, τότε οι κανονιέρηδες θα κινηθούν για την απόκτηση του Τζούλιαν Ντράξλερ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Άρσεναλ προσπαθεί ακόμα και την ύστατη στιγμή να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες, για να μην αναγκαστεί να τον χάσει ως ελεύθερο.

Όμως η ομάδα του Λονδίνου έχει προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο και σε περίπτωση που φύγει ο Σάντσες τον Ιανουάριο, ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, ο εκλεκτός του Αλσατού τεχνικού είναι ο Τζούλιαν Ντράξλερ που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Εφόσον δεν ανανεώσει ο Αλέξις, πράγμα που είναι αδύνατον, τότε λογικά η Άρσεναλ θα τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο για να μην τον χάσει για το τίποτα το καλοκαίρι. Αν φύγει ο Χιλιανός τότε οι κανονιέρηδες θα κάνουν τα πάντα για τον Γερμανό της Παρί, ο οποίος αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ