Διαφήμιση – έπος της Λίβερπουλ με τους Μπομπ Πέισλι και Ίαν Ρας (vid)

Διαφήμιση – έπος της Λίβερπουλ με τους Μπομπ Πέισλι και Ίαν Ρας (vid)

Ανόθευτο συναίσθημα και στιγμές μαγείας. Η Λίβερπουλ ετοίμασε ένα εκπληκτικό διαφημιστικό σποτ, όπου με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας καλωσόρισε και πάλι στο «Άνφιλντ» το θρυλικό δίδυμο Μπομπ Πέισλι και Ίαν Ρας, προκαλώντας στους φίλους της μια έκρηξη... νοσταλγίας.

Ανήκει στο πάνθεον του συλλόγου. Στο κλειστό κλαμπ που κατάφεραν να αλλάξουν και να γιγαντώσουν την ιστορία της Λίβερπουλ. Ο άνθρωπος που δημιούργησε θρύλους τη δεκαετία του 70′ και οδήγησε την ομάδα του Μέσρεϊσαιντ στην κατάκτηση τριών Κυπέλλων Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Ο Μπομπ Πέϊσλι μπορεί να απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 1996, όμως η παρακαταθήκη και η κληρονομιά του θα τον συνδέουν για πάντα με το όνομα και την ιστορία των «κόκκινων». Γιατί ο ρομαντισμός και η άρρηκτη σύνδεση με την ομάδα που πρέσβευε όλα αυτά τα χρόνια δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ.

Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και οι ιθύνοντες που έχουν αναλάβει τη δεδομένη στιγμή τα ηνία του συλλόγου. Με βάση αυτό, η Λίβερπουλ αποφάσισε να «ζωντανέψει» και πάλι αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν και χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία να φέρει και πάλι τον θρυλικό προπονητή της στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ».

Εκεί όπου παρέλαβε από τον Ίαν Ρας μια ξεχωριστή φανέλα. Μια φανέλα που συμβολίζει όλα αυτά που προσέφερε στο σύλλογο. Το αντίκτυπο που είχε στο μέγεθος και στην ιστορία της Λίβερπουλ.

«Μου έδωσες την πρώτη φανέλα μου και μου άλλαξε την καριέρα μου, οπότε είναι προνόμιο να σου δώσω αυτή τη φανέλα» ήταν τα λόγια του θρυλικού επιθετικού στον Πέισλι, με τους Άγγλους να παρουσιάζουν – έστω και ψηφιακά – μια ιστορική στιγμή μέσα από μια διαφήμιση – έπος.

Ο θρυλικός προπονητής δέχεται την υπογεγραμμένη φανέλα και αποχωρεί με στόμφο, πριν ακουμπήσει την πινακίδα «This is Anfield», σε μια ανόθευτη κίνηση γεμάτη συναίσθημα και… ανατριχίλα.

Δείτε το επικό βίντεο που ετοίμασε η Λίβερπουλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ