«Πρόταση της Τσέλσι στον Βιδάλ»

«Πρόταση της Τσέλσι στον Βιδάλ»

Η Τσέλσι προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Αρτούρο Βιδάλ, για να μετακομίσει ο Χιλιανός μεσοαμυντικός της Μπάγερν στο Λονδίνο

Η Τσέλσι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ και οι πληροφορίες από αγγλικά αλλά και γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι λονδρέζοι είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Αντόνιο Κόντε, έχει συνεργαστεί με τον Χιλιανό μεσοαμυντικό της Μπάγερν, την τριετία 2011-2014 όταν συνυπήρξαν στην  Γιουβέντους και ο Ιταλός τεχνικός έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον λατινοαμερικάνο μέσο.

Διπλάσια λεφτά δίνει η Τσέλσι

Πάντα με βάση τα ρεπορτάζ αγγλικού και γερμανικού Τύπου, ο Κόντε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βιδάλ, επισημοποιώντας το ενδιαφέρον της Τσέλσι. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται να έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Βιδάλ για να δελεάσει τον Χιλιανό μεσοαμυντικό.

Η Τσέλσι λοιπόν προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον διεθνή άσο της Μπάγερν με απολαβές που αγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Αυτή τη στιγμή ο Βιδάλ κερδίζει 7,5 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο που έχει με τους Βαυαρούς και η διαφορά είναι τεράστια.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Βιδάλ έχει συμβόλαιο στην ομάδα του Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να δώσει το οκέι η Μπάγερν. Η γερμανική ομάδα είχε αποκτήσει τον Βιδάλ από τη Γιουβέντους καταβάλλοντας 37 εκατ. ευρώ στους «μπιανκονέρι» και είναι λογικό να θέλουν τουλάχιστον 20 εκατ. για να παραχωρήσουν τον παίκτη στους λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ