Επίσημο: Τέλος ο Έμερι από την Άρσεναλ

Επίσημο: Τέλος ο Έμερι από την Άρσεναλ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων αποτελεί ο Ουνάι Έμερι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το σύλλογο.

Υπομονή… τέλος στην Άρσεναλ. Η νέα ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ουνάι Έμερι, με τη διοίκηση του συλλόγου να παίρνει την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία τους.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των Λονδρέζων σε συνδυασμό με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίαζαν εντός αγωνιστικού χώρου είχαν κάνει βαρύ το κλίμα γύρω από το όνομα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να αντιστρέψει την κατάσταση και να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του κλαμπ.

Αντιθέτως, η… αέναη η λούπα που βρισκόταν τα τελευταία δυο χρόνια η Άρσεναλ οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας να λάβουν δραστικά μέτρα, με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης να πληρώνει το «μάρμαρο».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ουνάι και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειές τους να επαναφέρουν την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε και απαιτούμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το μέλλον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «Κανονιέρηδων», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζος Κρένκε.

Πλέον, στο σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Έμερι, με τον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ να αναλαμβάνει για την ώρα καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ