Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Έμερι στην Άρσεναλ

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Έμερι στην Άρσεναλ

Φορτισμένο το αντίο του Ουνάι Έμερι σε παίκτες και κόσμο της Άρσεναλ.

Μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο της Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι αποτελεί παρελθόν από τους «κανονιέρηδες» και με επιστολή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια για τον κόσμο, τη διοίκηση και γενικά την ομάδα στην οποία ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Αναλυτικά:

«Ήταν τιμή να είμαι ο προπονητής της Άρσεναλ. Προς όλους τους φιλάθλους, θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, που με βοήθησαν να καταλάβω και να νιώσω το μεγαλείο της Άρσεναλ. Σε όλους εσάς που με στηρίξατε από κάθε γωνιά του πλανήτη, όλους όσοι ήρθατε στο Emirates, όλους όσοι περιμένατε στην βροχή και το κρύο για να με συναντήσετε μετά από ένα παιχνίδι. Θέλω να πω σε όλους σας ότι δούλεψα με πάθος, αφοσίωση και προσπάθεια.

Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να έχω πετύχει καλύτερα αποτελέσματα για σας.

Θέλω επίσης να στείλω μήνυμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους υπαλλήλους της Άρσεναλ για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν. Το μεγαλείο της Άρσεναλ υπάρχει σε κάθε διευθυντή, παράγοντα, βοηθό και εθελοντή.

Συγκεκριμένα, θέλω να υπογραμμίσω τον Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος με καλωσόρισε στο κλαμπ […]. Μέχρι το τελευταίο λεπτό μου συμπεριφέρθηκε με τιμή και σεβασμό. Και φυσικά στέλνω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Κροένκε, για την εμπιστοσύνη της.

Ήταν ένας και μισός χρόνος γεμάτος συναισθήματα, υπέροχες στιγμές και μερικές άλλες πιο πικρές, όμως, δεν πέρασε ούτε μία μέρα χωρίς να σκέφτομαι πόσο τυχερός υπήρξα για να δουλεύω για αυτό το κλαμπ, με αυτούς τους παίχτες και τα επαγγελματικά και προσωπικά προσόντα τους. Πάντα τιμούσαν τη φανέλα που φορούν. Αξίζουν τη στήριξη σας.

Έχω ήδη βιώσει πολλά στο ποδόσφαιρο, αλλά απόλαυσα και έμαθα πολλά στην Αγγλία και την Premier League, για το σεβασμό στους επαγγελματίες αλλά και για την αγνότητα του ποδοσφαίρου.

Πάντα τις καλύτερες ευχές μου

Come on you Gooners!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ