Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη...σοκ στο 88' από την «ρουκέτα» του Σέλβεϊ, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «Πολίτες» να μένουν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη…σοκ στο 88′ από την «ρουκέτα» του Σέλβεϊ, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «Πολίτες» να μένουν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για ένα ακόμη ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, «έπαιξε με τη φωτιά» και…κάηκε δύο λεπτά πριν το φινάλε από την «ψυχωμένη» Νιουκάστλ, που το πάλεψε και δικαιώθηκε, παίρνοντας την πολύτιμη ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο -8 τη διαφορά από την κορυφή, αλλά ύστερα από την αγωνιστική αυτή, ενδέχεται να δουν τη μεγάλη αντίπαλο Λίβερπουλ στο +11, αλλά και την εκπληκτική Λέστερ στο +3.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «Πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 22ο λπετό, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει το όγδοο γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολλανδός Βίλεμς δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να χαρούν, ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα.

Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια με 1-1, με τη Σίτι να ψάχνει στα επόμενα 45 λεπτά, το γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού.

Όσο τα λεπτά περνούσαν, όμως, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δυσκολεύονταν, μέχρι και το 82′. Σε εκείνο το λεπτό  ο Ντε Μπρόινε υποδέχτηκε τη μπάλα και με εξαίσιο κεραυνό έστειλε τη μπάλα στον ουρανό της εστίας του Ντουμπράφκα.

Παρότι έδειχνε ότι θα πάρει την πολύτιμη νίκη, η Σίτι είδε τον Σέλβεϊ να ισοφαρίζει με επίσης εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 88′, στερώντας της τους τρεις βαθμούς της νίκης, για το τελικό 2-2.

Νιουκάστλ (Μπρους): Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Φερνάντεζ, Κλαρκ, Ντάμετ, Βίλεμς, Άλμιρον, Χέιντεν, Σέλβι, Σεντ-Μαξιμέν, Ζοέλιντον.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Μεντί, Φερναντίνιο, Στόουνς, Γουόκερ, Ντ. Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Μαχρέζ, Ζεσούς.

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ