Γκουαρδιόλα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Αγώνα μέχρι τελικής πτώσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει η Μάντσεστερ Σίτι, παρά το σαφές προβάδισμα της Λίβερπουλ στη βαθμολογία.

Μπορεί η Λίβερπουλ να έχει ξεφύγει στο +11 πριν μπει καλά καλά ο Δεκέμβρης, όμως στη Σίτι δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Μετά τη νέα γκέλα της ομάδας του απέναντι στη Νιούκαστλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αρνήθηκε να παραδεχθεί πως η υπόθεση τίτλου έχει τελειώσει οριστικά για τους πολίτες, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του Μάντσεστερ θα παλέψει μέχρι εσχάτων για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

«Δεν σκέφτομαι πόσα παιχνίδια πρέπει να κερδίσουμε, μόνο να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο. Την περασμένη σεζόν, όταν ήμασταν εδώ, δεν μιλούσαμε για την Premier League και πόσα παιχνίδια έπρεπε να κερδίσουμε.

Δεν τα παρατάμε ποτέ. Η ομάδα είναι πάντα εκεί. Αυτή είναι η αίσθησή μου» ανέφερε αρχικά ο Καταλανός μετά το ισόπαλο 2-2 με τις «καρακάξες» για να συνεχίσει:

«Το 2-2 φυσικά δεν είναι καλό για εμάς, είναι για τη Νιούκαστλ. Ξέρω ότι δεν μετράει αλλά πρέπει να αναλύσω την εμφάνιση και η εμφάνιση ήταν καλή. Νομίζω ειλικρινά ότι πρέπει να δείτε πώς έτρεχαν οι παίκτες, πώς μάχονταν, πώς προσπαθούσαν, τη γλώσσα του σώματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ