Κρίσταλ Πάλας- Μπόρνμουθ 1-0

Κρίσταλ Πάλας- Μπόρνμουθ 1-0

Η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 20', επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ και «πέταξε» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει απτόητη την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα, περνώντας και το εμπόδιο της Μπόρνμουθ στο «Σέλχαστ Παρκ» με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Ρόι Χόνγκτσον, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη σύνθεσή της, ήθελε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά το έργο της έγινε δύσκολο από νωρίς, με τον Σακό να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 20ο λεπτό (αρκετά αυστηρή).

Η Μπόρνμουθ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισε τους «Αετούς» στο δικό τους μισό, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χένεσεϊ.

Οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην κόντρα, για να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο μπορούν, αλλά το γκολ ήρθε από μια εξαίσια ατομική ενέργεια. Ο Σλουπ ξεκίνησε μια κούρσα λίγο πιο πάνω από τη μεσαία γραμμή και περνώντας σαν σταματημένη ολόκληρη την άμυνα της Μπόρνμουθ, έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ρόι Χόνγκτσον, σε αντίθεση με τα «κεράσια» που υπέστησαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στην Premier League.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Φαν Άανχολντ (29′ Σλουπ), Τόμκινς, Σακό, Κέλι, Μιλιβόγιεβιτς, Κουγιατέ, Τάουνσεντ (45′ ΜακΆρθι), Ζαχά, ΜακΆρθουρ, Αγιού

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Ακέ, Σμιθ, Ντιέγκο Ρίκο (64′ Φράνσις), Μέπαμ, Λέρμα, Γκρόνεβελντ (64′ Φρέιζερ), Χάρι Γουίλσον, Μπίλινγκ (82′ Κουκ), Σολάνκε, Κάλουμ Γουίλσον

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ