Μπέρνλι- Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μπέρνλι- Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζέσους, που σημείωσε δύο γκολ, έκανε «περίπατο» στην έδρα της Μπέρνλι (1-4) και επέστρεψε στα... στάνταρ που μας έχει συνηθίσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν… αστειευόταν στο «Turf Moor» και πραγματοποιώντας μια εμφάνιση αντάξια των όσων μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, επικράτησε 4-1 της Μπέρνλι για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μείωσε προσωρινά τη διαφορά στο -8 από την πρώτη θέση και περιμένει το ντέρμπι του «Μερσεϊσάιντ», για να δει αν θα αυξηθεί και πάλι η διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν τον Κουν Αγουέρο στη σύνθεσή τους, όμως την δουλειά την έκανε ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, με ένα εκπληκτικό πλασέ από πλάγια στην μεγάλη περιοχή, επιστρέφοντας στο σκοράρισμα μετά τις 19 Οκτωβρίου.

Το ημίχρονο βρήκε τους «πολίτες» να προηγούνται 1-0, αλλά στο δεύτερο ξεκίνησε το φεστιβάλ των γκολ. Ο Ζέσους πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 50′, φτάνοντας τα 5 στην Premier League, ενώ ο Ρόδρι με μια «ρουκέτα» εκτός περιοχής, έγραψε το 3-0 (68′).

Ο Μάχρεζ διαμόρφωσε το 4-0 στο 87′, για να πετύχει το γκολ της τιμής δύο λεπτά αργότερα ο Μπρέιντι, για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Οι «πολίτες» με τη νίκη αυτή, έπιασαν τη Λέστερ στην δεύτερη θέση, μειώνοντας στους οκτώ από την Λίβερπουλ΄.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς, Μπάρντσλεϊ, Ταρκόβσκι, Μι, Κορκ, Ντρινκγουότερ (59’ Μπαρνς), ΜακΝέιλ (75’ Μπρέιντι), Λένον, Γουντ (59’ Ροντρίγκες)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ανχελίνο, Οταμέντι, Φερναντίνιο (85’ Έρικ Γκαρσία), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Ντε Μπρόινε (80’ Φόντεν), Στέρλινγκ (72’ Μαχρέζ), Ζέσους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ