Συγκλονίζει ο Τάουσεντ: «Εθίστηκα στον τζόγο, έχασα 46.000 λίρες σε ένα βράδυ»

Συγκλονίζει ο Τάουσεντ: «Εθίστηκα στον τζόγο, έχασα 46.000 λίρες σε ένα βράδυ»

Ο συμπαίκτης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Αντρος Τάουνσεντ, αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον τζόγο και ανέφερε ότι έχασε 46.000 λίρες μέσα σε ένα βράδυ.

Τον εθισμό του στον τζόγο αποκάλυψε ο μεσοεπιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Αντρος Τάουνσεντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Players’ Tribune».

Ο άσος της αγγλικής ομάδας μιλώντας για τη ζωή του, αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον τζόγο και ανέφερε ότι έχασε 46.000 λίρες μέσα σε ένα βράδυ!

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο συμπαίκτης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ανέφερε: «Δεν πίνω. Δεν κάνω ναρκωτικά. Νομίζω δεν έχω βρεθεί καν σε club στη ζωή μου. Ομως θυμάμαι να έχω χάσει 46.000 λίρες με ένα tap στο κινητό μου. Δεν έπρεπε καν να φύγω από το δωμάτιο. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που έχασε 46.000 λίρες ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του ένα βράδυ Τετάρτης στο Μπλάκπουλ.

Θυμάμαι ακριβώς που ήμουν όταν έπαιξα το πρώτο μου στοίχημα. Είδα τη διαφήμιση στο κινητό. Κατέβασα την εφαρμογή και είχα δικαίωμα για ένα μικρό bet. Μέσα σε μερικούς μήνες, έχασα τον έλεγχο, απλά συνέχισα να χάνω. Προσπάθησα να βγω από την τρύπα, όμως ήμουν απόλυτα εθισμένος».

Ο Αντρος Τάουνσεντ αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ στην Κρίσταλ Πάλας και στο παρελθόν είχε περάσει μεταξύ άλλων από Τότεναμ και Λιντς, ενώ είναι 13 φορές διεθνής με την Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ