Εβερτον: Τέλος ο Μάρκο Σίλβα

Εβερτον: Τέλος ο Μάρκο Σίλβα

Η βρετανική ομάδα απέλυσε τον Πορτογάλο τεχνικό μετά την ήττα από την Λίβερπουλ – Πλήρωσε το μάρμαρο των τραγικών εμφανίσεων και της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής.

Παρελθόν από την Εβερτον αποτελεί και επίσημα ο Μάρκο Σίλβα, με τη βρετανική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης να ανακοινώνει την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πλήρωσε το μάρμαρο των τραγικών εμφανίσεων των Ζαχαρωτών στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μερσεσάιντ μετά τη χθεσινή ήττα από την Λίβερπουλ με 5-2, έπεσε στην 18η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 14 πόντους σε 15 παιχνίδια.

Η ήττα από την ομάδα του Κλοπ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Εβερτον, με τον Πορτογάλο να απολύεται, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Ιβηρας έμεινε στον πάγκο της βρετανικής ομάδας για 93 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 32 νίκες, 19 ισοπαλίες και 42 ήττες.

Επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Σίλβα είναι ο πολύπειρος Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Σκωτσέζο να έχει περάσει 11 χρόνια στα Zαχαρωτά, γνωρίζοντας περισσότερο από κάθε άλλον το περιβάλλον της ομάδας του λιμανιού. Η Εβερτον άλλωστε έχει μπροστά της ένα πολύ πρόγραμμα με συνεχόμενα και δύσκολα ματς, στα οποία πρέπει να πάρει πάση θυσία βαθμούς. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το ματς με τη Λέστερ για το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ