Άστον Βίλα – Λέστερ 1-4

Άστον Βίλα – Λέστερ 1-4

H Λέστερ πέρασε σαν σίφουνας και από το Villa Park επικρατώντας με 4-1 της Άστον Βίλα και παρέμεινε στο «κυνήγι» της Λίβερπουλ.

Η Λέστερ έχει βαλθεί να τρελάνει και πάλι τον κόσμο, πραγματοποιώντας μια σεζόν ανάλογη με την ιστορική του 2016, όπου πανηγύρισε τον τίτλο. Οι Αλεπούδες καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες και την Άστον Βίλα εκτός έδρας, επιβλήθηκαν με 4-1 και έφτασαν αισίως 8 συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερ έχει «κάτσει» στον λαιμό της Λίβερπουλ, που ουσιαστικά η μοναδική απειλή που δέχεται για τον τίτλο είναι η Λέστερ, που βρίσκεται και πάλι στο -8 από τους κόκκινους.

Η Λέστερ έπαιξε απολαυστικό ποδόσφαιρο και στο Villa Park, δείχνοντας ότι έχει και φέτος τα «άντερα» να κάνει κάτι αντίστοιχο με πριν από τρία χρόνια όταν πανηγύρισε τον τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τα δόντια τους και στο 20′ με τον Βάρντι άνοιξαν το σκορ. Στη συνέχεια οι αλεπούδες έκατσαν πιο πίσω και «χτύπησαν» στην κόντρα, με τον Ρότζερς να έχει το μαγικό ραβδάκι και ότι και να θέλει να το πετυχαίνει.

Πράγματι η Λέστερ μετά το γκολ του Βάρντι είχε πολλές κόντρες στο ανοιχτό γήπεδο και σε μια από αυτές έκανε το 2-0 με τον Ιχεανάτσο στο 41′. Η Βίλα δυο λεπτά αργότερα μπήκε και πάλι στο ματς με τον Γκρίλις, όμως στο δεύτερο μέρος ο Έβανς έκανε το 3-1 και επανέφερε την τάξη στο 49′.

Η Λέστερ συνέχισε στον ρυθμό της… αντεπίθεσης και με σκόρερ και πάλι στον Βάρντι, ο οποίος σκοράρει σερί επί 8 αγωνιστικές στο 75′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μιας ακόμα ανεπανάληπτης εμφάνισης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς των 16:00 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε ένα «καρυδάτο» διπλό στην έδρα της Νόριτς και μάλιστα με ανατροπή με 1-2, με σκόρερ τους Στίβενς και Μπάλντογκ. Τέλος στο έτερο ματς η Νιούκαστλ πήρε κι αυτή τη νίκη στην έδρας της με 2-1 και με ανατροπή και αυτή. Συγκεκριμένα, ο Ινγκς άνοιξε το σκορ στο 52′ για τους Άγιους, ενώ ο Σέλβεϊ (68′)και ο Φερνάντεζ (87′) έδωσαν ένα πολύτιμο τρίποντο στις καρακάξες.

https://www.youtube.com/watch?v=47q5vYKuzBU

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ