Ο Περέιρα αρνήθηκε την πρόταση της Έβερτον!

Ο Περέιρα αρνήθηκε την πρόταση της Έβερτον!

Ο Βίτορ Περέιρα με δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο, παραδέχθηκε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Premier League και της Έβερτον, τονίζοντας όμως πως αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Σανγκάη SIPS.

Η Έβερτον μετά την απόλυση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο της, έβαλε στα «ραντάρ» της έναν άλλον πρώην «Ερυθρόλευκο» προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται στην Κίνα και την Σανγκάη SIPS και με δηλώσεις του στο SkySports εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να πάει στην Έβερτον, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την νυν ομάδα του.

Ο Περέιρα πάντως, ανέφερε πως θα ήθελε να κοουτσάρει ομάδα της Premier League κάποια στιγμή, στο μέλλον, όχι τώρα όμως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ευγνώμων που ήμουν στην λίστα μιας ομάδας, την οποία σέβομαι πολύ. Προς το παρόν είμαι ακόμα προπονητής της Σανγκάη SIPS, μία ομάδα την οποία έχω μες την καρδιά μου σε μία χώρα που προοδεύει ραγδαία στο ποδόσφαιρο.

Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση που μπορώ να αποδεχθώ άλλες δεσμεύσεις. Δεν μπορώ να αποφασίσω άμεσα, χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ και να σχεδιάσω το μέλλον μου, εξετάζοντας τις επιλογές που έχω.

Το αγγλικό πρωτάθλημα, το αγαπώ και κάποια στιγμή σαφώς και θα ήθελα να εξετάσω μία ευκαιρία να δουλέψω εκεί στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ