Για… πάντα «κόκκινος» ο Μίλνερ (pics+vids)

Για… πάντα «κόκκινος» ο Μίλνερ (pics+vids)

Ο Τζέιμς Μίλνερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ έως το 2022, με τον Άγγλο μέσο πιθανότατα να τελειώνει την καριέρα του στους «reds» καθώς τότε θα είναι 36 χρόνων.

Δεν φεύγει ποτέ από την αγαπημένη του Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ!

Οι ευχάριστες ειδήσεις δεν σταματάνε στο Μέρσεϊσαϊντ, καθώς μετά την ανανέωση του Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το 2024, σειρά πήρε ο υπαρχηγός της ομάδας, Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα που έχει λατρέψει και έχει λατρευτεί από τους οπαδούς της, έως το καλοκαίρι του 2022.

Με λίγα λόγια, αν ο Μίλνερ εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22, τότε θα φύγει από τη Λίβερπουλ σε ηλικία 36 ετών και πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του εκεί.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μίλνερ για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι τυχερός και προνομιούχος που παίζω για αυτό το σύλλογο για 4,5 χρόνια, περνώ εκπληκτικά βλέποντας πως αλλάζει και εξελίσσεται αυτός ο σύλλογος.

Η Λίβερπουλ είναι ένα απίστευτο μέρος για να είναι κανείς και είμαστε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που διαρκώς βελτιωνόμαστε.

Είναι προφανές πως ο προπονητής περίμενε να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του όταν θα το έκανα και εγώ, οπότε αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο σημαντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ