Επίσημο: Ανέλαβε την Άρσεναλ ο Αρτέτα (vid)

Επίσημο: Ανέλαβε την Άρσεναλ ο Αρτέτα (vid)

Συμφωνία προέκυψε ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Μικέλ Αρτέτα, με τον Ισπανό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Εποχή Αρτέτα και… επίσημα στην Άρσεναλ. Ο Ισπανός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «Κανονιέρηδων» και επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια στο Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Ο Λονδρέζικος σύλλογος βρισκόταν σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι από τον πάγκο, με πλήθος ονομάτων να γράφονται καθημερινώς στον αγγλικό Τύπο. Η περίπτωση που ξεχώρισαν, ωστόσο, οι ιθύνοντες ήταν εκείνη του βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος συμφώνησε να αποχαιρετήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό των «Κανονιέρηδων».

Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό διάστημα για την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό τελικά να δίνει τα χέρια με το σύλλογο και πλέον να ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ο 37χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και πλέον σηκώνει άμεσα μανίκια για να επαναφέρει το συντομότερο δυνατό την Άρσεναλ σε ευρωπαϊκή τροχιά.

https://twitter.com/Arsenal/status/1208025181169627136

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ