Σόλσκιερ: «Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο ο Πογκμπά»

Σόλσκιερ: «Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο ο Πογκμπά»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Πολ Πογκμπά να αποχωρεί τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Κανένα θέμα αποχώρησης Πογκμπά δεν τίθεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Γάλλος να… αγνοείται από το Σεπτέμβριο και η παρουσία του στο «Όλντ Τράφορντ» να έχει κουράσει τους περισσότερους οπαδούς της ομάδας, όμως η πώλησή του δεν είναι στα άμεσα πλάνα του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό έκανε σαφές ο Όλε Γκούναρ Σόσλκερ, ο οποίος τόνισε πως παρά τη… γκρίνια που υπάρχει γύρω από το όνομα του 26χρονου, εκείνος δεν πρόκειται να αποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σταθεί στο πλευρό για τη σκληρή κριτική που δέχεται, τονίζοντας πως ο Πογκμπά ήταν εξαιρετικός πριν υποστεί τον τραυματισμό.

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί τον Ιανουάριο. Τον περιμένουμε να επιστρέψει. Όταν το κάνει θα μπει στο γήπεδο ξανά με το χαμόγελο», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος Νορβηγός και συνέχισε:

«Τότε ο Πολ ήταν φανταστικός! Ξέρουμε ότι διαθέτουμε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, όταν παίζει και είναι καλά! Θέλει χρόνο για να είναι έτοιμος ξανά. Όταν όμως συμβεί αυτό, θα κάνει μεγάλη διαφορά στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ