Έβερτον – Άρσεναλ 0-0

Έβερτον – Άρσεναλ 0-0

Έβερτον και Άρσεναλ έμειναν στο 0-0 σε έναν κάκιστο παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ», με τους Αντσελότι και Αρτέτα να βλέπουν από.... πρώτο χέρι τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν.

Αρκετή δουλειά περιμένει τους Μικέλ Αρτέτα και Κάρλο Αντσελότι…

Οι δυο προπονητές βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γκούντισον Παρκ» για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Έβερτον με την Άρσεναλ και είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Σε ένα κάκιστο ματς που κυριάρχησαν οι σκληρές μονομαχίες, οι δυο σύλλογοι «κόλλησαν» στο 0-0 και απέδειξαν για πολλοστή φορά την τραγική αγωνιστική περίοδο που διανύουν.

Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Ιταλός προπονητής αντίκρισαν την ομάδα τους να παρουσιάζει έλλειψη δημιουργικότητας και σωστής ανάπτυξης, με το θέαμα του αγώνα να χαρακτηρίζεται τουλάχιστον φτωχό.

Ενδεικτικό του αγώνα είναι το γεγονός πως η πρώτη αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε στο 19′ η εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντσον πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λένο. Πάντως, εκείνοι που φάνηκαν να κερδίζουν κάπως τις εντυπώσεις ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κατάφεραν να πιέσουν τους «Κανονιέρηδες» και να διατηρήσουν ανά διαστήματα υψηλά ποσοστά κατοχής.

Στην αντίπερα όχθη, οι Λονδρέζοι προβλημάτισαν για ακόμη ένα παιχνίδι και παρέδωσαν με χαρακτηριστική ευκολία την πρωτοβουλία των κινήσεων στους αντιπάλους. Η μοναδική στιγμή που  απείλησαν πραγματικά ήρθε το 51′, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Πίκφορντ.

Κάπως έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Άρσεναλ να χάνει ακόμη μια ευκαιρία να προλάβει το τρένο της τετράδας και την Έβερτον να εξακολουθεί να… φλερτάρει έντονα με την επικίνδυνη ζώνη.

Έβερτον (Ντάνκαν Φέργκιουσον): Πίκφορντ, Σιντιμπέ, Χόλγκεϊτ, Μίνα, Ντιν, Ντέιβις, Ντελφ (72′ Κιν), Ιγουόμπι (11′ Τοσούν, 80′ Κεν), Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν.

Άρσεναλ (Φρέντι Λιούνγκμπεργκ): Λένο, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσέιμπερς, Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τζάκα, Τορέιρα, Νέλσον, Σμιθ – Ρόου (67′ Γουίλοκ), Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ (78′ Λακαζέτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ