Γκουαρδιόλα: «Σε ευχαριστούμε Premier League» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Σε ευχαριστούμε Premier League» (vid)

Με φανερή την ειρωνική του διάθεση για τον προγραμματισμό της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ευχαρίστησε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί 2 φορές σε 3 μέρες.

Είναι γνωστό σε όποιον ασχολείται με την Premier League, πως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων είναι ιδιαιτέρως… βαρύ.

Φυσικά φέτος δεν θα μπορούσε να αλλάξει αυτό, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην είναι και πολύ ευχαριστημένος με το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» μπορεί να μην αγωνίζονται στις 26 Δεκεμβρίου, τη λεγόμενη Boxing Day, αλλά έχουν δύο ματς σε τρεις ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα αγωνιστεί με τη Γουλβς στις 27 Δεκεμβρίου και στις 29 του μηνός θα υποδεχθεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκουαρδιόλα σχολίασε το γεγονός αυτό με άκρως ειρωνική διάθεση μπροστά στην κάμερα. Ο δημοσιογράφος αρχικά ανέφερε το εξής: «Δεν έχετε ματς στην Boxing Day, αλλά παίζετε στις 27 του μηνός. Αυτό σημαίνει πως…» και κάπου εδώ ο Καταλανός τεχνικός τον διακόπτει για να πει: «Και στις 29 έχουμε παιχνίδι. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Premier League».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ