Αντσελότι: «Μπορεί να καλέσω τον Ζλάταν στο Λίβερπουλ»

Αντσελότι: «Μπορεί να καλέσω τον Ζλάταν στο Λίβερπουλ»

Ο Κάρλο Αντσελότι, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, το πρωί της Δευτέρας και δήλωσε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν στα πλάνα του, όταν εκείνος ήταν ακόμη στη Νάπολι.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Έβερτον, με τα ζαχαρωτά να ανακοινώνουν τη συμφωνία και τον Ιταλό να παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας ότι μπορεί να συνομιλήσει με τον Σουηδό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ήταν στα πλάνα του, όταν εκείνος ήταν ακόμη στη Νάπολι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπορεί να καλέσω τον Ζλάταν στο τηλέφωνο, να μάθω αν θέλει να έρθει στο Λίβερπουλ… αλλά όχι για να παίξει! Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Ζλάταν αλλά έχω προπονήσει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω τι πλάνο έχει στο μυαλό του».

Για την επιλογή του να αναλάβει την Έβερτον: «Το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν η φιλοδοξία, η ιστορία της ομάδας και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Ακόμα, θέλει να βελτιώνεται και να είναι ανταγωνιστική. Το προπονητικό κέντρο είναι φανταστικό, ετοιμάζεται και το νέο γήπεδο οπότε υπάρχει πλάνο επιτυχίας. Να επιστρέψει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλω να είμαι εδώ για το νέο γήπεδο».

Για την παρούσα σύνθεση της ομάδας: «Είναι πολύ καλό το ρόστερ. Θα βελτιώσουμε πράγματα σίγουρα, αλλά είμαι ικανοποιημένος».

Για τον Μόισε Κιν: «Είναι εξαιρετικό ταλέντο. Είναι μόλις 19 χρονών, προσπάθησα να τον αποκτήσω και όταν ήμουν στη Νάπολι. Ακόμα είναι σε μεταβατικό στάδιο αλλά θα δουλέψουμε μαζί του και θα τον εξελίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ