Ρούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;»

Ρούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;»

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ, πήρε θέση μέσω social media για τη χθεσινή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στη χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ.

Ο αμυντικός των «μπλε» με αναρτήσεις του στο twitter τόνισε ότι ελπίζει οι παραβάτες να βρεθούν και κάλεσε όσους είδαν ή άκουσαν κάτι να δώσουν στοιχεία, προκειμένου να σταματήσει αυτή η ανοησία.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Ρούντιγκερ: 

«Είναι λυπηρό να βλέπω ξανά το ρατσισμό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μιλήσω για αυτό δημοσίως. Αν όχι, τότε θα ξεχαστεί ξανά σε κάνα δυο μέρες, όπως πάντα.

Δεν θέλω να εμπλέξω την Τότεναμ ως ομάδα σε αυτό, διότι ξέρω μόνο κάποιοι ηλίθιοι που το προκάλεσαν αυτό. Λαμβάνω, άλλωστε, πολλά μηνύματα υποστήριξης από τους φίλους της Τότεναμ και τους ευχαριστώ όλους για αυτό.

Πραγματικά ελπίζω, οι παραβάτες αυτοί να βρεθούν και να τιμωρηθούν σύντομα. Σε ένα τόσο μοντέρνο γήπεδο όπως της Τότεναμ, με ντουζίνες από τηλεοπτικά δίκτυα και κάμερες ασφαλείας, πρέπει να είναι πιθανό να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Εάν όχι, τότε σίγουρα θα υπάρχουν μάρτυρες στο γήπεδο που τους είδαν και άκουσαν το περιστατικό. Είναι πραγματικά ντροπή που ο ρατσισμός υπάρχει ακόμα εν έτη 2019. Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ