Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 4-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 4-1

Μετά την ήττα από την ουραγό Γουότφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην Νιούκαστλ της οποίας επιβλήθηκε με 4-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο -4 από την τετράδα η ομάδα του Σόλσκιερ.

Η ισοπαλία με την Έβερτον και η ήττα από την ουραγό (μέχρι τότε) Γουότφορντ ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κόντρα στην Νιούκαστλ έψαχνε τη νίκη που θα την έβαζε ξανά σε τροχιά τετράδας. Και την πήρε αφού αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τις «καρακάξες», επικράτησε με 4-1 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους επιθετικούς της (Μαρσιάλ Χ2, Ράσφορντ και Γκρίνγουντ) πλησιάζοντας έτσι στο -4 από την τέταρτη Τσέλσι.

Το ματς για την Γιουνάιτεντ στην Boxing Day δεν ξεκίνησε καλά με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα και στο 17′ ήρθε το 0-1 με σκόρερ τον Λόνγκσταφ. Ο 19χρονος άσος που ήταν και ο σκόρερ στη νίκη της Νιούκαστλ στο ματς του πρώτου γύρου, με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα. Κάτι μάλιστα που σήμανε και αρνητικό ρεκόρ για την Γιουνάιτεντ που δέχθηκε γκολ για 14ο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ στην Premier League. Κάπου εκεί όμως η ομάδα του Σόλσκιερ ξύπνησε και άρχισε καταιγισμός γκολ.

Με τους επιθετικούς της να πετούν φωτιές η Γιουνάιτεντ πέτυχε τρία γκολ πριν βγει το ημίχρονο και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Αρχικά στο 24′ ο Μαρσιάλ ισοφάρισε σε 1-1 από γύρισμα του Περέιρα και στο 36′ ο Γκρίνγουντ με εκπληκτικό σουτ έκανε την ανατροπή για το 2-1 των «κόκκινων διαβόλων».

Πριν βγει όμως το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42′ σκόρερ χρίστηκε και ο Ράσφορντ που έκανε το 3-1 με κεφαλιά από σέντρα του Μπισάκα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε και το τέταρτο γκολ. Στο 51′ η άμυνα της Νιούκαστλ έκανε λάθος, από τα πολλά της στο ματς και ο Μαρσιάλ με όμορφο τελείωμα έκανε το 4-1. Από κει και πέρα η Γιουνάιτεντ έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, με πιο σημαντική το δοκάρι του Μαρσιάλ στο 61′ αλλά το 4-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα, Σο, Μαγκουάιρ, Φρεντ, Περέιρα, ΜακΤόμινεϊ(46′ Πογκμπά), Μαρσιάλ(68′ Μάτα), Γκρίνγουντ, Ράσφορντ(64′ Λίνγκαρντ).

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Φερνάες, Σαρ(87′ Κράφτ), Λεζέεν, Βίλεμς, Μανκίγιο, Αλμιρόν(63′ Γέντλιν), Σ.Λόνγκσταφ, Ζοέλιτον, Γκέιλ(60′ Aτσού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ