Σμάιχελ: «Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ»

Σμάιχελ: «Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ»

Υπόνοιες για τις... προθέσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Λέστερ - Λίβερπουλ άφησε ο τερματοφύλακας των «Αλεπούδων», Κάσπερ Σμάιχελ.

Μπορεί η Λέστερ να ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 4-0 από τη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (27/12), όμως ο Κάσπερ Σμάιχελ επέλεξε να σταθεί στις προθέσεις του διαιτητή και να αφήσει υπονοούμενα για την επιρροή που είχε στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Δανός γκολκίπερ έριξε τα βέλη του προς τον Άγγλο ρέφερι μετά το φινάλε της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως ο «άρχων» του αγώνα ήθελε «απεγνωσμένα» να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι να αποφασίσει ο διαιτητής να γίνει ήρωας. Χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή μας. Ο Καγκλάρ είχε λιγότερο από ένα μιλισεκόντ για να αντιδράσει, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του. Ο διαιτητής ήθελε απεγνωσμένα να δώσει το πέναλτι».

Πάντως, οι δηλώσεις του διεθνή γκολκίπερ δεν αναμένεται να περάσουν ατιμώρητες από την αγγλική ομοσπονδία, η οποία έχει αποδείξει στο παρελθόν πως σε ανάλογες περιπτώσεις παραμένει αμείλικτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ