Γκάρι Νέβιλ: Ράσφορντ αντί του Νάνι στην ενδεκάδα της δεκαετίας της Γιουνάιτεντ (pics)

Γκάρι Νέβιλ: Ράσφορντ αντί του Νάνι στην ενδεκάδα της δεκαετίας της Γιουνάιτεντ (pics)

Ο «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιεντ, Γκάρι Νέβιλ, «διχάσει» τους οπαδούς της ομάδας, τοποθετώντας τον Μάρκους Ράσφορντ στην κορυφαία ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» αντί του Νάνι.

O Γκάρι Νέβιλ, αρχηγός επί σειρά ετών της Μάντσεστερ Γιουνάινετ και σχολιαστής του Sky Sports, κλήθηκε να επιλέξει τους 11 κορυφαίους της δεκαετίας των «κόκκινων διαβόλων».

Αν πρέπει να θεωρήσουμε κάποιο όνομα- έκπληξη στους 11 κορυφαίους, είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο 25χρονος επιθετικός, τον οποίο ο Νέβιλ τοποθέτησε στη θέση του Νάνι.

Από τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγγλική ομάδα, δύο είναι εκείνοι που βρίσκονται ακόμα στο κλαμπ του Μάντσεστερ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα και ο Μάρκους Ράσφορντ.

Όσο για την επιλογή του Άγγλου μεσοεπιθετικού, η εμβληματική μορφή της Γιουνάιτεντ έδωσε την εξής εξήγηση: «Είναι σε τρομερή κατάσταση, αποτελεί τον MVP της ομάδας και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα της δεκαετίας. Είναι ο μόνος παίκτης της τελευταίας πενταετίας που θα είχε θέση στις μεγάλες ομάδες των προηγούμενων χρόνων.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Νέβιλ να επιλέγει τους Βίντιτς, Φέρντιναντ στα στόπερ, τον Εβρά και τον Βαλένσια στα μπακ.

Στην μεσαία γραμμή δεσπόζουν τα ονόματα των Σκόουλς και Κάρικ, ενώ στα φτερά σε σύστημα 4-4-2, δεσπόζουν εκείνα των Γκιγκς και Ράσφορντ.

Το δίδυμο της επίθεσης αποτελείται από τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι.

Σε μια σύγκριση μάλιστα των αριθμών του Νάνι με τον Ράσφορντ ο σχολιαστής του αγγλικού SkySports τόνισε: «Ο Ράσφορντ σε 129 συμμετοχές έχει σημειώσει 37 γκολ, ενώ σε αντίθεση ο Νάνι σε 147 εμφανίσεις, πέτυχε μόλις 26 γκολ. Και όλα αυτά με τον Ράσφορντ να μην αγωνίζεται στη φυσική του θέση, αλλά στον άχαρο ρόλο του σέντερ φορ».

https://twitter.com/GNev2/status/1210116314091728898

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ