Γκουαρδιόλα για το πρόγραμμα: «Η Premier League δεν νοιάζεται για τους παίκτες»

Γκουαρδιόλα για το πρόγραμμα: «Η Premier League δεν νοιάζεται για τους παίκτες»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε για το φορτωμένο πρόγραμμα της Premier League, λέγοντας ότι η διοργανώτρια αρχή δεν νοιάζεται για την κούραση των παικτών.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι δυσαρεστημένος με το παρατεταμένο και συνεχές πρόγραμμα αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος και δεν χάνει ευκαιρία να το εξωτερικεύει.

Σε αυτό στάθηκε και στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα του αγωνίζεται για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο των 40 ωρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πρώτη σεζόν που ήρθα εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι δεν νοιάζονται. Δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν την Premier League για να είναι καλά οι παίκτες. Στην πρώτη μου σεζόν εδώ, παίζαμε στο Άνφιλντ και σε λιγότερο από δύο ημέρες υποδεχόμασταν την Μπέρνλι.

Ό, τι και να λέω εγώ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ο Ζοσέ (Μουρίνιο) και ο Γιούργκεν (Κλοπ) έχουν πει το ίδιο. Κάθε σεζόν έχουμε τα ίδια. Αποφασίζει η τηλεόραση κι εμείς πρέπει να υιοθετούμε.

Πρέπει να προσέχω τους παίκτες μου και να ξέρω πως αισθάνονται. Πρέπει να έχουν φρέσκα πόδια. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορούν να επανέλθουν και πώς θα νιώθουν. Θα δούμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ