Γκουαρδιόλα, ο πιο γρήγορος «100άρης» στην Premier League

Γκουαρδιόλα, ο πιο γρήγορος «100άρης» στην Premier League

Ιστορικής σημασίας ήταν η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σέφιλντ (2-0), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να γίνεται ο πιο γρήγορος προπονητής στην Premier League που φτάνει τις 100 νίκες.

Αρχές Δεκέμβρη ο Γιούργκεν Κλοπ  έγραψε ιστορία καθώς με τον θρίαμβο της Λίβερπουλ με 5-2 επί της Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μπήκε στο κλαμπ των προπονητών που έχουν πανηγυρίσει τουλάχιστον 100 νίκες σε επίπεδο Premier League, μόλις σε 159 αγώνες.

Τότε, ο Γερμανός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, είχε περάσει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τον Ζοσέ Μουρινίο, ο οποίος είχε φτάσει τις 100 νίκες σε 142 αγώνες, τον Ιανουάριο του 2014.

Ωστόσο, πλέον αυτή η κορυφή άλλαξε  χέρια, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα να μπαίνει στο κλαμπ των 100άρηδων μόλις σε 135.

Ο Καταλανός, πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μετρούσε 99 νίκες σε 134 αγώνες Premier League από το καλοκαίρι του 2016 που έχει τα ηνία της ομάδας και χρειαζόταν μόλις μια νίκη για να μπει στο κλαμπ των 100άρηδων, κάτι το οποίο πέτυχε στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Κρις Γουάιλντερ.

Αυτοί που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα είναι οι Φέργκιουσον με  162 παιχνίδια
και Βενγκέρ με 179 παιχνίδια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ