Επίσημο: Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγες

Επίσημο: Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγες

Γεγονός είναι πλέον η επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγες στη Γουέστ Χαμ, η οποία τον ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Μονάχα λίγες ώρες έμεινε κενή η θέση στον πάγκο της Γουέστ Χαμ μετά την απομάκρυνση του Εμάνουελ Πελεγκρίνι. Από την πρώτη στιγμή που ο Αργεντινός προπονητής αποχώρησε, το όνομα του Ντέιβιντ Μόγες ήταν αυτό που βγήκε στην επικαιρότητα ως του απόλυτου φαβορί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Λονδρέζους και επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, στον οποίο είχε κάτσει και τη σεζόν 2017-18.

Πριν από λίγο μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγες:

https://twitter.com/WestHam/status/1211391443127930885

Ο Μόγες ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Πρέστον το 1998 και έμεινε έως το 2002, όταν και πήγε στην Έβερτον στην οποία έμεινε για 11 ολόκληρα χρόνια, αποχωρώντας το 2013. Ακολούθησε η… μαρτυρική σεζόν στη Γιουνάιτεντ, με την οποία υπέγραψε για έξι χρόνια, αλλά έμεινε μόλις για δέκα μήνες. Πήγε στην Ισπανία και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Νοέμβριο του 2014 και έμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και ένα μήνα μετά υπέγραψε στη Σάντερλαντ.

Τον Νοέμβριο του 2017 έκατσε στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, με την οποία υπέγραψε για έξι μήνες και την ανέλαβε στη ζώνη του υποβιβασμού. Την έσωσε, αποχώρησε και πλέον επιστρέφει για να τη φέρει ξανά σε δρόμο επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ