Θέλει να φύγει από την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Θέλει να φύγει από την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και θα είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φέρεται να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Άρσεναλ να τεθεί στην αγορά την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θέλει να αγωνίζεται σε έναν σύλλογο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του αλλά και που παίζει στο Champions League διεκδικώντας τίτλους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί, ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει ζητήσει από τους κανονιέρηδες να αρχίσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Είναι φανερό πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αγωνιστική καθίζηση στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας, η οποία αποδεικνύεται περίτρανα και από την φετινή σεζόν που διανύουν, αφού βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας της Premier League και 7 βαθμούς μακριά από την θέση που οδηγεί στο Europa League.

Θυμίζουμε πως ο Ομπαμεγιάνγκ την φετινή σεζόν σε 24 συμμετοχές έχει σκοράρει 15 φορές καθώς το συμβόλαιο που τον δεσμεύει ισχύει μέχρι το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ