Τσέλσι, Μπέρμιγχαμ και το ποδαρικό του Μόγιες

Τσέλσι, Μπέρμιγχαμ και το ποδαρικό του Μόγιες

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από το σημερινό κουπόνι.

Από επιτυχία στέφθηκαν τα τελευταία πονταρίσματα του 2019 και πάμε να δούμε πώς θα ξεκινήσει το 2020! Πεδίο δράσης δεν αλλάζουμε, το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι αυτό από το οποίο αντλούμε επιλογές.

Απόγευμα Πρωτοχρονιάς, οι ευχές για «Καλή Χρονιά» πάνε και έρχονται και εκεί γύρω στο μεσημέρι, ενώ εμείς θα προσπαθούμε ακόμα να ξεπεράσουμε το ξενύχτι, αρχίζει η δράση στο Νησί. Ξεκίνημα με Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι «ξύπνησε» και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την τέταρτη θέση και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Φιλοξενείται από την Μπράιτον, η οποία είναι μεν αξιόμαχη, αλλά δεν φτάνει σε ποιότητα τους Λονδρέζους. Αυτό που μας απασχολεί είναι η… σοβαρότητα της Τσέλσι, η οποία το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει καλά στα δύσκολα και τα… θαλασσώνει στα εύκολα. Αν η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν θέλει να… αχρηστεύσει τη νίκη επί της Άρσεναλ, οφείλει να περάσει νικηφόρα από το Μπράιτον.

Παρένθεση με Τσάμπιονσιπ. Η Μπέρμιγχαμ έχει πάρει την… κατηφόρα εσχάτως και αναζητεί μία νίκη, ώστε να ανακόψει την πτωτική πορεία. Υποδέχεται την ουραγό Γουίγκαν, η οποία είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εκτός έδρας νίκη. Η μαχητικότητα δεν αρκεί στους φιλοξενούμενους, που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα (μόλις 21 γκολ, η χειρότερη επίθεση στην Τσάμπιονσιπ). Στην Μπέρμιγχαμ παρουσιάζεται η ευκαιρία για ένα «τρίποντο» που θα την κρατήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιστροφή στην Πρέμιερ. Στη Γουέστ Χαμ το πήραν απόφαση. Δεν πήγαινε άλλο με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και η ήττα από τη Λέστερ ήταν το τελευταίο ματς του Χιλιανού στον πάγκο των Λονδρέζων. Η πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες (δεύτερη θητεία στη Γουέστ Χαμ) ήταν άμεση, απόδειξη πως οι διοικούντες είχαν έτοιμη τη λύση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα καταφέρει ο Μόγιες, ο οποίος παραλαμβάνει την ομάδα οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά με καλό ρόστερ. Συνήθως, μια αλλαγή προπονητή συνοδεύεται από βελτίωση στα αποτελέσματα, έστω και βραχυπρόθεσμα. Άλλωστε, η Γουέστ Χαμ δεν υποδέχεται κάποιο… θηρίο, αλλά την Μπόρνμουθ, που έχει μόλις έναν βαθμό παραπάνω και πολλές απουσίες.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ