Μαρινάκης: «Η Νότιγχαμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει»

Μαρινάκης: «Η Νότιγχαμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του και τις ευχές του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ευχές για το 2020 και για ένα μέλλον επιτυχημένο έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας, έκανε λόγο για συναρπαστικές στιγμές που ζουν όλοι τη φετινή σεζόν, με τον σύλλογο να βρίσκεται εντός των θέσεων των πλέι οφ και υποσχέθηκε πως η Νότιγχαμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

Αναλυτικά η δήλωση και οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μας και όλους όσους συνδέονται με το σύλλογο ένα ευτυχισμένο νέο έτος. Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές για το μεγάλο μας ποδοσφαιρικό σύλλογο. Βρισκόμαστε στα play-off με τον ερχομό του νέου χρόνου μόλις για δεύτερη φορά την δεκαετία αυτή και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Από την ημέρα που ήρθα στον σύλλογο, έχουμε πετύχει πολλά πράγματα μαζί. Έχουμε επενδύσει στην ομάδα και στις υποδομές, έχουμε πετύχει ρεκόρ τόσο στις πωλήσεις καρτών διαρκείας, όσο και στην προσέλευση του κόσμου αλλά και ρεκόρ στις χορηγικές συμφωνίες. Κι ενώ είμαστε ικανοποιημένοι με όλα αυτά, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η συμμετοχή μας στην τοπική κοινότητα επεκτείνεται καθημερινά και αναγνωρίζουμε το επίπεδο επιρροής που μπορεί να έχει αυτός ο σύλλογος στους τοπικούς ανθρώπους μέσω κοινοτικών πρωτοβουλιών. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Πρέπει να είμαστε οι ηγέτες αυτής της πόλης, θα πρέπει να είμαστε μια δύναμη για το καλό και πρέπει να βοηθήσουμε όποτε και όπου μπορούμε. Η ανακατασκευή της της εξέδρας Peter Taylor είναι η μεγαλύτερη επένδυση στον σύλλογο τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτή θα είναι μια νέα συναρπαστική εποχή, κάτι που όλοι μπορούμε να γιορτάσουμε, και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε πάντα να εργαζόμαστε σκληρά για να σας παραδώσουμε ένα γήπεδο για το οποίο θα είναι περήφανη όλη η πόλη. Έχετε δείξει την αφοσίωση σας στην ομάδα σε αριθμούς ρεκόρ αυτή τη σεζόν.

Προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου αντλούμε έμπνευση από αυτό το επίπεδο υποστήριξης και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την πίστη σας και την αφοσίωσή σας. Οπουδήποτε και αν ταξιδεύω στην Ευρώπη, υπάρχει απίστευτη εκτίμηση για τον τρόπο που διοικείται ο υπέροχος σύλλογό μας. Αυτό με εμπνέει να αγωνίζομαι κάθε μέρα για να μας φέρω ξανά εκεί που ανήκουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω ότι όλοι να έχετε ένα ευημερούντο 2020.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ