Άρσεναλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (vid)

Άρσεναλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έσπασε το... ρόδι με τον Αρτέτα στον πάγκο της, επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από 4 αγωνιστικές.

Η Άρσεναλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έσπασε το… ρόδι με τον Αρτέτα στον πάγκο της, επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από 4 αγωνιστικές.

Ιδανικά ξεκίνησε το 2020 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, που παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, άφησε ικανοποιημένους μετά από καιρό τους φιλάθλους της, κρατώντας και clean-sheat έπειτα από τις 6 Οκτωβρίου στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που γενικότερα έκανε ένα από τα πιο «μεστά» παιχνίδια του τη φετινή σεζόν.

Ο Μικέλ Αρτέτα γεύτηκε για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης, μπροστά στο κοινό που αγαπήθηκε ως ποδοσφαιριστής, με την ομάδα του Σόλσκιερ απεναντίας να απογοητεύει, για άλλη μια φορά, ειδικά εκτός έδρας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στο -5 από την Τσέλσι και το Champions League, ενώ η Άρσεναλ βελτίωσε την αρκετά φτωχή συγκομιδή της, φτάνοντας στη 10η θέση.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με το τρίτο γκολ του Νικολά Πεπέ στην Premier League, έπειτα από γύρισμα του Κολάσινατς.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με διαφορά δύο τερμάτων, όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή της άμυνας της Μάντσεστερ για να γράψει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι οπισθοχώρησαν για να διαχειριστούν το αποτέλεσμα και οι « κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν να επιδιώκουν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι.

Όμως η υπεροχή τους ήταν φλύαρη, Αντρέας Περέιρα, Ράσφορντ και Μάτιτς δεν κατάφεραν να μειώσουν για τους φιλοξενούμενους και το τελικό 2-0 βρήκε τους «κανονιέρηδες» να χαμογελούν έπειτα από τις 9 Δεκεμβρίου του…2019!

Άρσεναλ (Αρτέτα): Λένο, Σωκράτης, Λουίς, Κολάσινατς (69’ Σάκα), Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα, Τζάκα, Εζίλ, Πεπέ (62’ Νέλσον), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (82’ Γκεντουζί).

Μαν. Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Ουάν-Μπισάκα, Φρεντ, Μάτιτς (81’ Μάτα), Τζέιμς (58’ Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (58’ Περέιρα), Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Αναλυτικά, η 21η αγωνιστική:

Τετάρτη 1/1
Μπράιτον-Τσέλσι 1-1
(84’ Γιάχανμπακς – 10’ Αθπιλικουέτα)

Μπέρνλι-Άστον Βίλα 1-2
(80’ Γουντ – 27’ Γουέσλι, 41’ Γκρίλις)

Νιούκαστλ-Λέστερ 0-3
(36′ Πέρεθ, 39′ Μάντισον, 87′ Τσόντρι)

Σαουθάμπτον-Τότεναμ 1-0
(17′ Ινγκς)

Γουότφορντ-Γουλβς 2-1
(30′ Ντεουλοφέου, 49′ Ντουκουρέ – 60′ Νέτο)

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον 2-1
(51’, 59’ Ζεσούς – 71’ Ριτσάρλισον)

Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας 1-1
(5’ Κάντγουελ – 87′ Γουίκαμ)

Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 4-0
(17’, 35’ πεν. Νόμπλε, 25’ Άλερ, 66’ Άντερσον)

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0
(8’ Πεπέ, 42’ Σωκράτης)

Πέμπτη 2/1
Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ